foto

Yasmine Elmasri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Denim
2011 Al Juma Al Akheira
2010 Miral
2008 Granátová jablka a myrha
2007 Sukkar banat
2006 Boum... Tac

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Flight Risk (S19E11)
2017 Quantico (TV seriál)
RESISTANCE (S02E22)
RAINBOW (S02E21)
GLOBALREACH (S02E20)
další epizody (13)
2016 Quantico (TV seriál)
CLEOPATRA (S02E09)
ODENVY (S02E08)
LCFLUTTER (S02E07)
další epizody (20)
2015 Quantico (TV seriál)
Inside (S01E11)
Quantico (S01E10)
Guilty (S01E09)
další epizody (11)
2014 Crossbones (TV seriál)
Blackbeard (E09)
Crossbones (E08)
Beggarman (E07)
další epizody (9)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Boum... Tac

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky