foto

Vitas Ejzenach

  • nar. 31.1.1965 (54 let)
    Kemerovo, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smajlik

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace