foto

Lisa K. Wyatt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heavenly Deposit
2016 Internet Famous
2015 Tenured
2012 Prodigy Bully (TV film)
2010 Podivní
2009 Box
New Hope Manor
2007 Pan tělocvikář
2006 Apokalypsa
Hledáme Ydol
2004 50 Ways to Leave Your Lover
2003 Intermission
2001 Donnie Darko
Pravá blondýnka
1997 Visceral Matter

TV seriály

2013 Granite Flats (TV seriál)
2012 Shameless (TV seriál)
Can I Have a Mother (S02E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vzdálená místa (S05E06)
2007 Velká láska (TV seriál)
Sešlost (S02E03)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
U soudu (S02E23)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kauce za Joy (S02E02)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Psáno ve hvězdách (S05E03)
2003 Carnivale (TV seriál)
Když ples skončí (S01E02)
O.C. (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
Křižovatky (S01E08)
That's My Bush! (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace