foto

Viktor Åkerblom

  • nar. 31.1.1981 (38 let)
    Söderköping, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Ragnarök
Tina a Vore
2017 Ticket Holders Or A Metaphysical Journey Through a Cineast's Brain
2016 Huldra: Lady of the Forest
Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
2015 Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
2011 The Stig-Helmer Story
2006 Boží vůle

TV seriály

2019 Playa del Sol (TV seriál)
2018 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2007 Labyrint mobisodes (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)

Dokumentární

2019 Mareld

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Mareld

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky