foto

Peter Jankert

  • nar. 27.10.1953 (67 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
2013 Orion
2010 Du Sköna
Änglavakt
2009 TV-feber (TV film)
2004 Lidé z Dalecarlie

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Kompromat (E05)
další epizody (4)
1993 Morsarvet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky