foto

Jaroslav Rásocha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2006 Nadměrné maličkosti: Jubileum (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Nepovedený kouzelník (TV film)
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 Balíci (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje (TV film)
To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
Taťka (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
Legenda Emöke (TV film)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Jubileum (TV film)
Požírač medvědů (TV film)
1995 Námluvy (TV film)
Nevinný (TV film)
Posel (TV film)
1994 Houpací křeslo (TV film)
Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Noční stráž (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Anatol (TV film)
Kouzelná noc (TV film)
Kurýr (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Dáma a smrt (TV film)
Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1991 Honzík (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1990 O Radkovi a Mileně (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Případ medvědí jeskyně (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
O písaři Tomáškovi (TV film)
Satelit (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
Zlatý drak (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
Víc než případ (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
Rovnováha (TV film)
1982 Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Dřevěné království (TV film)
O vodě, lásce a štěstí (TV film)

TV seriály

2012 Obchoďák (TV seriál)
Skladba pro Vandu (E14)
Uzavřená záležitost (E11)
Poslední varování (E08)
další epizody (5)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Tizian (S03E08)
Formule (S03E07)
další epizody (7)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (8)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2007 Naška, slečna z dobré rodiny (TV film)
2005 Nohama na zemi, hlavou ke hvězdám (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)
Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)
Michel Galabru, interview (TV film)
1997 Zpívání na Petrově (koncert)
1995 35 let Spirituál kvintetu (koncert)
1992 Recitál skupiny Klíč (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)
1988 Za krásou okamžiku (TV film)

TV pořady

2009 Český lev 2008 (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Fenomén Meryčka (TV film)
2008 Saša (TV film)
2007 Naška, slečna z dobré rodiny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace