foto

Jaroslav Rásocha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Nepovedený kouzelník (TV film)
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 Balíci (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
Taťka (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1998 Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
Legenda Emöke (TV film)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Jubileum (TV film)
Požírač medvědů (TV film)
1995 Nevinný (TV film)
Námluvy (TV film)
Posel (TV film)
1994 Houpací křeslo (TV film)
Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Noční stráž (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Anatol (TV film)
Kouzelná noc (TV film)
Kurýr (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Dáma a smrt (TV film)
Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1991 Honzík (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Svlékání kůže (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1990 O Radkovi a Mileně (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Případ medvědí jeskyně (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
O písaři Tomáškovi (TV film)
Okřídlená hřídel (TV film)
Satelit (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Kněžna Libuše (TV film)
Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Trpká chuť slávy (TV film)
Zlatý drak (TV film)
Šahrazád (TV film)
1984 Dotek ruky (TV film)
Víc než případ (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
Rovnováha (TV film)
1982 Sazička pro štěstí (TV film)
1981 Dřevěné království (TV film)
O vodě, lásce a štěstí (TV film)

TV seriály

2012 Obchoďák (TV seriál)
Skladba pro Vandu (E14)
Uzavřená záležitost (E11)
Poslední varování (E08)
další epizody (5)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
Tizian (S03E08)
Formule (S03E07)
další epizody (7)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Nemotora (S03E03)
Zakázka (S03E02)
Celebrita (S03E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Don Juán (S01E03)
Víkend (S01E02)
Náhodička (S01E01)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Duch modrého pokoje (S01E07)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (8)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Záhadné zmizení Lily Košvancové (E03)
Pekelný stroj (E02)
další epizody (4)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Případ Anděla (E18)
Bratři (E17)
Osudná nadílka (E16)
další epizody (4)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (13)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Tabatěrka (E08)

Dokumentární

2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Naška, slečna z dobré rodiny (S08E13)
2005 Nohama na zemi, hlavou ke hvězdám (TV film)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)
Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)
Michel Galabru, interview (TV film)
1997 Zpívání na Petrově (koncert)
1995 35 let Spirituál kvintetu (koncert)
Já hraju srdcem (TV film)
1992 Recitál skupiny Klíč (TV film)
1991 Případ Salieri (TV film)
1988 Za krásou okamžiku (TV film)

TV pořady

2009 Český lev 2008 (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Modlitba za domov (TV film)
2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Falstaff z Moravy (S13E01)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Fenomén Meryčka (S11E09)
2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Saša (S09E13)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Naška, slečna z dobré rodiny (S08E13)
2005 Film o filmu: Krev zmizelého (TV film)
2001 Na plný pecky (koncert)

TV pořady

2018 Mene Tekel (TV pořad)
Novoroční ekumenická slavnost (TV pořad)
Svatovojtěšská bohoslužba při návratu kardinála Berana (TV pořad)
Velikonoční bohoslužba (TV pořad)
2017 Bohoslužba k uctění mučednické smrti mistra Jana Husa (TV pořad)
Modlitba za domov 2017 (TV pořad)
Novoroční ekumenická slavnost (TV pořad)
Národní svatováclavská pouť 2017 (TV pořad)
Pohřeb kardinála Miloslava Vlka (TV pořad)
Poutní bohoslužba (TV pořad)
Svatodušní bohoslužba (TV pořad)
Velikonoční bohoslužba (TV pořad)
Velkopáteční bohoslužba (TV pořad)
2016 Bohoslužba k uctění mučednické smrti mistra Jana Husa (TV pořad)
Bohoslužba za Karla IV. (TV pořad)
Evangelická bohoslužba Božího hodu vánočního (TV pořad)
Modlitba za domov 2016 (TV pořad)
Národní svatováclavská pouť 2016 (TV pořad)
Zádušní mše za Václava Havla (TV pořad)
2015 Bohoslužba k uctění mučednické smrti mistra Jana Husa (TV pořad)
Modlitba za domov 2015 (TV pořad)
2013 Bohoslužba z chrámu Všech svatých na Pražském hradě (TV pořad)
2012 Hyde Park Civilizace (TV pořad)
2005 168 hodin (TV pořad)
2001 Kocourkova dvanáctka (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1995 Host do domu (TV pořad)
1993 Události (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Falstaff z Moravy (S13E01)
2010 Příběhy slavných (TV seriál)
Fenomén Meryčka (S11E09)
2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Saša (S09E13)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Naška, slečna z dobré rodiny (S08E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace