foto

Gwen Taylor

  • nar. 19.2.1939 (80 let)
    Derby, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 National Theatre Live: Allelujah! (divadelní záznam)
2017 Another Mother's Son
Pylon
Zabijáci z maloměsta
2015 Dáma v dodávce
1995 Some Kind of Life
1991 Came Out, It Rained, Went Back in Again (TV film)
1980 Věci po Richardovi
1979 Život Briana
1978 The Rutles (TV film)

TV seriály

2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
2010 Dappers (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Zesnulý (S04E05)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Table 12 (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Pilgrim's Rest (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Screaming (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
Sharp End (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Sob Sisters (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1980 Sounding Brass (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Rutland Weekend Television (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Dragon's Domain (S01E08)
The Punch Review (TV seriál)
1974 John Halifax, Gentleman (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace