foto

Hirofumi Nodžima

  • nar. 16.4.1973 (46 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžóban Jowamuši Pedal
Jowamuši Pedal Re:Road
Kokoro ga sakebitagatterunda.
2014 Inazuma Eleven: Čó džigen dream match
Jowamuši Pedal Re:Ride
2013 Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
2012 Fuse teppó musume no torimonočó
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2011 Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
2010 Gekidžóban Inazuma Eleven: Saikjó gundan Ogre šúrai
Sex Pistols
2009 Šakugan no Šana S
2007 Gekidžóban Šakugan no Šana

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
Bermuda Triangle: Colorful Pastorale (TV seriál)
2018 Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
Inazuma Eleven: Orion no kokuin (TV seriál)
Kokkoku (TV seriál)
2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Keppeki danši! Aojama-kun (TV seriál)
Pikaia!! (TV seriál)
Učóten kazoku 2 (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Drifters (TV seriál)
2015 Kuroko no basket (TV seriál)
Pikaia! (TV seriál)
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Happiness Charge Precure! (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kamigami no asobi (TV seriál)
Nanacu no taizai (TV seriál)
2013 Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Jowamuši Pedal (TV seriál)
Kami-sama no inai ničijóbi (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Code: Breaker (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Manjú hikenčó (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Bakuman. (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Major (2010) (TV seriál)
2009 Basquash! (TV seriál)
Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Major (2009) (TV seriál)
Ontama! (TV seriál)
Pandora Hearts (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Toradora! (E25)
Kokuhaku (E24)
Susumu Beki Michi (E23)
další epizody (12)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
Kurogane no Linebarrels (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
One Outs (TV seriál)
Scarecrowman (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Kōhen) (E13)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Chūhen) (E12)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Zenpen) (E11)
další epizody (13)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2005 Major 2nd Series (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace