foto

Uwe Zerbe

  • nar. 23.2.1943 (77 let)
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2001 Tunel
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Die Mörderin (TV film)
Král duchů (TV film)
1998 Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
1992 Brut der schönen Seele, Die (TV film)
1991 Akt mit Blume (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Die Liebesfalle (TV film)
Garantiert ungestört (TV film)
Himmelblaue Augen (TV film)
1989 Blümchen gießen
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Gold für den König (TV film)
Heiratsgeschichten (TV film)
Verzeihung, habe ich Sie geweckt? (TV film)
1986 Eshelonite
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Wie man kein König wird (TV film)
Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1984 Flieger (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
1983 Zille a já
1982 Endlich fliegen (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Tal (TV film)
1981 Der Springer mit den langen Ohren (TV film)
Platz oder Sieg?
1980 Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
Seitensprung (TV film)
Sólo pro Sunny
1979 Die Birke da oben (TV film)
1978 Glücksperlen (TV film)
1977 Maminko, jsem živ

TV seriály

2016 Donna Leonová (TV seriál)
Das goldene Ei (E22)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Leiden des Sammlers (S11E13)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
Herz in Not (S02E01)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
Sex-Inserate (S01E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Dunkle Geheimnisse (S03E11)
Roland und der Zauberer (S03E10)
Vollmond (S03E09)
další epizody (5)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tod des Models (E17)
1998 Helicops (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
Lidé z Züderova (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Abseits (E78)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Akte Zabel (E62)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Der König und sein Dieb (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky