foto

Kate Levering

  • nar. 1.1.1979 (40 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cruel Intentions (TV film)
2013 Vražedná dohoda
2009 Osudné rozhodnutí
2008 Blue Blood (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
2003 Hotel (TV film)
2002 Martin a Lewis (TV film)
2001 Lullaby of Broadway: Opening Night on 42nd Street, The (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 V těle boubelky (TV seriál)
It Had to Be You (S06E13)
Hero (S06E12)
Afterlife (S06E11)
další epizody (13)
2013 V těle boubelky (TV seriál)
Jane's Secret Revealed (S05E13)
Guess Who's Coming? (S05E12)
One Shot (S05E11)
další epizody (13)
2012 V těle boubelky (TV seriál)
Jane's Getting Married (S04E13)
Pick's & Pakes (S04E12)
Family Matters (S04E11)
další epizody (13)
2011 V těle boubelky (TV seriál)
Change of Heart (S03E13)
Bride-a-Palooza (S03E12)
Ah, Men (S03E11)
další epizody (13)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neznámý (S02E07)
V těle boubelky (TV seriál)
Freeze the Day (S02E13)
Bad Girls (S02E12)
Good Grief (S02E11)
další epizody (13)
Ve službách FBI (TV seriál)
Past na láhev (S01E12)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Grayson's Anatomy (S01E13)
Dead Model Walking (S01E12)
What If? (S01E11)
další epizody (13)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Whatever Possessed You (S03E16)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Haunted Hero (S03E03)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Odpoledne pod psa (S03E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lust (S04E04)
2001 Witchblade (TV seriál)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Sousedé (S08E20)

Host

TV pořady

2003 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)