foto

Jeffrey Lurie

  • nar. 8.9.1951 (69 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1996 Foxfire
1991 V.I. Warshawski
1990 Miluji tě k smrti
1988 Tanec sladkých srdcí

Dokumentární

2014 We Are the Giant

Herecká filmografie

Filmy

1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
1996 Jerry Maguire

TV seriály

1996 Arli$$ (TV seriál)

Dokumentární

2020 All or Nothing: Philadelphia Eagles (TV seriál)
Not for Suckers (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky