foto

Natalija Saňko

  • nar. 8.1.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Černý blesk
2008 Dvaždy v odnu reku
2006 Bavorák 2
2005 Anna
1979 Den nekončí večerem
Garáž
Moskva slzám nevěří
1972 Podařená kvítka
1971 Jeden delikt do důchodu

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Kuafer (E14)
Otěl Eleon (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Kanikuly (S03E21)
další epizody (15)
2012 Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (18)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (19)
2010 Interny (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Krutyje naslednički (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace