foto

Michail Solodko

  • nar. 7.2.1967 (52 let)
    Kishinyov, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skolženije
2010 Ťomnyj mir
2009 Gorjačije novosti
2007 Sluha Jeho Veličenstva
Vaněčka
2006 Bavorák 2
Chronika Ada
Satisfakcija (TV film)
2005 9. rota
Boj se stínem
Ně chlebom jedinym
2003 Magnitnyje buri
2002 Hvězda
Oligarch
2000 Prezident i jego vnučka
1999 Ljubiť po-russki 3: Gubernator
Moskva

TV seriály

2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
Sidělka (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Murka (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 2 (E16)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 1 (E15)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strojka veka (S03E15)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Kanikuly (S03E21)
další epizody (18)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (18)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Moskva (S01E09)
Isajev (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
Ochota na prizraka (S02E03)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
další epizody (4)
2007 Experty (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Nědětskij mir (S01E02)
V kruge pervom (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Otraženije (S01E02)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Usadba (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Beněfis (S03E08)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Něotložka (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace