foto

Vadim Alexandrov

  • nar. 3.5.1939 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Strana čuděs
2014 Zolotaja něvesta
2008 My stranno vstretilis (TV film)
2007 Labirinty ljubvi (TV film)
2005 Fart
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2001 Prazdnik
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
1993 Vaši palcy pachnut ladanom!
1992 Ústřice z Lausanne
1991 Pjať pochiščennych monachov
1990 Déjà vu
Sistema 'Nipel'
1989 Graň
Katala
1988 Bryzgi šampanskogo
Bělaja kosť
1987 Zagadochnyj naslednik
1986 Boris Godunov
Kin-Dza-Dza!
Nužnyje ljudi (TV film)
Putěšestvije gospodina Perrišona
1985 Kak stať sčastlivym
Netvor
Sofja Kovalevskaja (TV film)
Součastije v ubijstve
Zakonnyj brak
1984 Ryžij, čestnyj, vljubljonnyj (TV film)
Shans
1983 Milujeme jazz
Pristupiť k likvidacii
Sad
1982 Chraňte muže!
Etjud dlja domino s rojalem (TV film)
Ruki vvěrch!
1981 Milovaná žena mechanika Gavrilova
1980 Dvacet šest dnů ze života Dostojevského
Odnaždy, dvadcať let spusťa
1979 Bezotvetnaja ljubov
Posádka v ohrožení
To je ten baron Prášil (TV film)
Vzlet
Vzroslyj syn
1978 Hledám svou píseň
Krasavec-mužčina (TV film)
1977 Usatyj ňaň
1976 Nic a kocour Herkules
1974 Priključenija v gorodě, kotorogo nět
1967 Měl jsem Vás rád

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Love is (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (12)
2013 Balabol (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (17)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Jeti (S01E21)
Echo vojny (S01E20)
další epizody (11)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Braťja po krovi (S04E01)
2009 Bratany (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Syščiki (TV seriál)
Kilki v tomatě (S05E06)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Dětěktor lži (S02E01)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Zolotoj vystrel (S02E10)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1985 Vozvraščenije Budulaja (TV seriál)
1984 Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace