foto

Akijoši Fukae

  • nar. 14.1.1928 (91 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Okinawa džúnen sensó
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
Gokiburi keidži
Kagegari
Porno džidaigeki: Bóhači bušidó
1971 Bórjokudan: Norikomi
1970 Neon keisacu: Jack no irezumi
Nippon saidai no kaojaku
1969 Džigoku no hamondžó
Jakuza bangaiči
Joru no mesu: Hana to čó
Joru no mesu: Tošiue no onna
Kenka bakuto: Džigoku no hanamiči
Noborirjú jawa hada kaičó
Šógai kjókacu: Zenka džúsanban
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Mašó no onna
Sanbiki no akutó
1967 Fudžimina aicu
Kettó
Čičibu suikoden: Kage o kiru ken
Šičinin no jadžú
Šičinin no jadžú: Či no sengen
1966 Futari no sekai
Futeki na aicu
Hóró no uta
Jogiri no bodžó
Kaerazeru hatoba
1965 Akai tanima no kettó
Jaró ni kokkjó wa nai
Kaitó X: Kubi no nai otoko
Kendžú burai: Nagaremono mure
Kuroi tobakuši
Kuroi tobakuši: Daisu de korose
Nageta daisu ga asu o jobu
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Burai muhó no to: Sabu
Hana to dotó
Jabure zarumono
Jararete tamaru ka
Júhi no oka
Sasurai no tobakuši
1963 Ginza no Džiročó
Hatoba no tobakuši
Kantó júkjóden
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Ore no senaka ni hi ga ataru
Otoko no monšó: Fú'un futacu rjú
1962 Bókjó no umi
Harukanaru kuni no uta
Hitori tabi
Hoši no hitomi o mocu otoko
Kita kikó jori: Wataridori kita e kaeru
Moeru minamidžúdžisei
Nakundžanai ze
Namari o bučikome
Sasurai
Sekibecu no uta
1961 Cuiseki
Daišinrin ni mukatte tacu
Ikite ita norainu
Jabure kabure
Keidži monogatari: Bučó keidži o oe!
Kuroi kizuato no blues
Kógendži
Miccu no rjú no irezumi
Ore wa toppuja da: Kao no nai bidžo
Taijó, umi o someru toki
1960 Akai júhi no wataridori
Dattó: Knock down
Hakugindžó no taikecu
Jakuza no uta
Jakuza sensei
Kendžú buraičó: Futeki ni warau otoko
Tekkaba no kaze
Tokai no sora no jódžinbó
Tokusóhan 5 gó
Umi o wataru hatoba no kaze
Umi wa džódži ni kakero
Šippú kozó
1959 Jama to tani to kumo
Juganda cuki
Kjó ni ikiru
Mači ga nemuru toki
Otoko ga bakuhacu suru
Otoko ga inoči o kakeru toki
Šimizu no abarenbó
1958 Ašita wa ašita no kaze ga fuku
Fúsoku 40 métoru
Ginza no sabaku
Jogiri no daini kokudó
Kurenai no cubasa
Ši no kabe no daššucu
1956 Akuma no mači
Asajake kessendžó
Čitei no uta
1955 Šizuno Ippei: Aijoku to džúdan

TV seriály

1989 Kicui jacura (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace