foto

Sergej Lesogorov

  • nar. 30.10.1970 (49 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Znakomstvo s roditělem (E10)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Morozova (TV seriál)
2016 Vsjo po zakonu (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Igrok (S03E16)
Killer (S03E15)
Čužije igry (S03E14)
další epizody (8)
2012 Karpov (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
další epizody (13)
Pjatnickij (TV seriál)
Prostyje vešči (S01E24)
Nasilije (S01E23)
Pugovica (S01E18)
další epizody (8)
2010 Šachta (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (S03E34)
Zolotiško (S03E33)
Spasatěl (S03E20)
další epizody (9)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky