foto

Alexej Semoňov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žízeň
2011 Raspoutine (TV film)
2009 Vidrimasgor, ili Istorija mojego kosmosa
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
Bylo, da splylo (S16E39)
Staraja istorija (S16E38)
další epizody (16)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S16E24)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
Katafalk (S16E22)
Cholodnyj rasčjot (S16E21)
další epizody (39)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
další epizody (24)
2014 Mažor (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (35)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Raport (S02E27)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (28)
2012 Čužoje lico (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Zasada (S12E34)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
další epizody (17)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Rodnaja krov (S05E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Krov i ketčup (S09E08)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Vor poněvole (S07E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
Nastojaščaja ljubov (S11E28)
další epizody (25)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Častnoje dělce (S03E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Potrošitěli (S10E17)
další epizody (7)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Odin protiv vsech (S01E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Propavšije bez vesti (S09E31)
Favority fortuny (S09E30)
Puť meča (S09E29)
další epizody (15)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Gončije (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Veskije argumenty (S02E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Varja vychodit zamuž (S08E22)
Kartoška v mundire (S08E14)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť za kadrom (S05E05)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
Koněc kvartala (S06E25)
Obščij narkoz (S06E16)
další epizody (7)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
Byvšij. Časť 1 (S05E20)
další epizody (5)
2001 Krot (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Striptiz po-tajski (S04E24)
Morskije volki (S04E23)
Izgoj (S04E19)
další epizody (10)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky