foto

Alexandr Aravuškin

  • nar. 11.11.1961 (57 let)
    Donskoy, Tulskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2016 Dueljant
Ivan
Těň
2015 Bělaja bělaja noč
2013 Vosmjorka
2011 Žila-byla odna baba
2009 Věruju!

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Licom k licu (S03E19)
Razvod (S03E18)
2017 Kumir (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Nagrada dlja geroja (S02E23)
Prazdnika ně budět (S02E09)
Killer nomer odin (S02E08)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Gnězdo aista (S01E21)
Trassa (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Svoboda (S02E02)
UDO (S02E01)
PPS (TV seriál)
Ja ubil (S02E13)
Doznavatěl (TV seriál)
Metěl (S02E08)
2012 Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Těni prošlogo (S06E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zaščita Poležajeva (S09E01)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Suďba (S01E06)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pobeda (S07E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zabytyje (S04E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kurinaja slepota (S10E23)
2009 Kaťa (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky