foto

Valerij Naumov

  • nar. 8.2.1952
  • zem. 24.9.2017 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Imeniny
1986 Isključenija bez pravil (TV film)

TV seriály

2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Odinočnyj vystrel (S06E22)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samorodok (S05E24)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lobovaja ataka. Časť 2 (S04E07)
Lobovaja ataka. Časť 1 (S04E06)
Znak suďby (S04E01)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
On odin iz nas (S03E07)
Vračebnaja Tajna (S03E01)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobaka Stalina (S02E23)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)
Škola pauka (S02E17)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky