foto

Sergej Děťjuk

  • nar. 26.4.1973 (46 let)
    Pavlograd, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Světka
2016 8 lučšich svidanij
2009 Melodija dlja šarmanki

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace