foto

Sergej Děťjuk

  • nar. 26.4.1973 (47 let)
    Pavlograd, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ilovajsk
Čerkasy
2017 Světka
2016 8 lučšich svidanij
2009 Melodija dlja šarmanki

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 7 (S05E07)
2018 Oper za vyklykom (TV seriál)
Laboratorni ščury (S01E10)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (5)
Ščob pobačyty veselku... (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky