foto

Konstantin Bykov

  • nar. 10.6.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dama tref (TV film)
Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
2016 Monach i běs
2015 Doroga na Berlin
Sročno vyjdu zamuž
2013 Je těžké být bohem
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2008 Divoké pole
Tajemný ostrov
2007 Otěc
2000 Podvigi Gerakla
Sočinuški

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2016 Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Po sledu Zverja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tajnaja žizň (S08E19)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S04E04)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Odinočka (S04E02)
2010 Čas Volkova (TV seriál)
Muzykant (S04E13)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Černaja koška (S03E16)
2008 Gluchar (TV seriál)
Etot gorod (S01E38)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Amulet (S01E16)
Zona dostupa (S01E01)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džoker (S03E09)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobaka Stalina (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky