foto

Kathe Mazur

  • nar. 24.8.1961 (58 let)
    Providence, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Raven's Touch
2014 Americký sniper
2010 A Marine Story
2009 Na míle daleko (TV film)
2008 Vražedné pochybení (TV film)
2006 Gymnastka
2004 Paparazzi
2002 Fits and Starts
1999 Lansky (TV film)
1998 A Wing and a Prayer (TV film)
1997 Kozy, kozy, kozičky
1996 Playing Dangerous 2
Right to Remain Silent, The (TV film)
1995 Strážce mého bratra (TV film)
1994 One More Mountain (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Důvod k vraždě (TV film)
1991 Akademický zločin (TV film)
Obojek
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
Police Story: Burnout (TV film)

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
First Inning (S02E01)
2018 Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
Konspirační teorie 3/4 (S06E08)
další epizody (16)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Masakr u soudu (S05E11)
Past na turisty (S05E06)
další epizody (9)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
další epizody (14)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Zkouška ohněm (S03E14)
Nepodařený večírek (S03E12)
další epizody (8)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Faleš (S02E15)
Návnada (S02E13)
Není nad domov (S02E09)
další epizody (4)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ostudná hra (S01E07)
Občanské zatčení (S01E05)
Předtím a potom (S01E02)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Není kouře bez ohně (S04E21)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kritik (S08E06)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Alias (TV seriál)
S.O.S. (S05E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
Closer (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Doručitelný (S05E02)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Pod vlivem magie (S04E11)
Frasier (TV seriál)
Při nátáčení této epizody nebyli zraněni žádní zombie (S10E05)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Spravedlivý boj (S05E08)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Misery Loves Company (TV seriál)
Partners (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky