foto

Hiroši Takemura

  • nar. 24.10.1953 (65 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jungle taitei
1996 Šinseiki GPX Cyber Formula: Saga
1992 Šinseiki GPX Cyber Formula: Graffiti
1991 Hello Kitty: Mahó no mori no ohime-sama
Joroiden samurai Troopers: Message
Kidó senši Gundam F91
Koko wa Green Wood
1990 City Hunter: Hjakuman doru no inbó
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
1989 Crusher Joe
Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
Joroiden samurai troopers: Gaiden
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
1988 Ginga eijú densecu
Sókó kihei Votoms: Red Shoulder Document – Jabó no Roots
1987 Dirty Pair
Kaze to ki no uta SANCTUS: Sei naru kana
Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Jamataró kaeru
Maple Town monogatari
Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
1984 Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori
1983 Crusher Joe

TV seriály

2009 Slayers Evolution-R (TV seriál)
2007 Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
2002 Kidó senši gundam SEED (TV seriál)
2000 Argento Sóma (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1992 Space Oz no bóken (TV seriál)
1991 Šinseiki GPX Cyber Formula (TV seriál)
1989 Tatakae! Čó Robot seimeitai Transformers Victory (TV seriál)
1988 Hello! Lady Lynn (TV seriál)
Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1987 Kikó senki Dragonar (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
Onegai! Samia don (TV seriál)
1984 God Mazinger (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace