foto

David Lipman

  • nar. 12.5.1938 (80 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2014 Growing Up and Other Lies
2010 Opravdová kuráž
2009 Smash Cut
1998 Podvodníci
1996 Klauni (TV film)
Vzala jsem si mrtvého muže
1993 Poslíček
Víkend u Bernieho II
1990 Frankensteinka
Ohňostroj marnosti
1989 Luckiest Man in the World, The
1987 Sweet Lorraine
1986 Rockový hotel
1985 Pivo
Žhavé prázdniny
1982 Splitz - bláznivá dívčí kapela
Voják
1980 Exterminátor
Vzpomínky na hvězdný prach
1978 Maraschino Cherry
1977 Big Thumbs
The Violation of Claudia

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Selfish (S10E19)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
Unorthodox (S09E13)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
Sin (S08E17)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Underbelly (S08E07)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysterie (S06E11)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bratrstvo (S05E12)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ohavnost (S05E08)
Futility (S04E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
Smoke (S13E24)
Kid Pro Quo (S13E20)
další epizody (4)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
Chameleon (S04E01)
Chamtivost (S03E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
Tragedy on Rye (S13E04)
Missing (S12E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
School Daze (S11E22)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Burn Baby Burn (S11E06)
Black, White and Blue (S10E17)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Juvenile (S09E18)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Faccia a Faccia (S08E15)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
Double Down (S07E19)
Legacy (S07E10)
1996 Remember WENN (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Corpus Delicti (S06E11)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Performance (S05E14)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
Old Friends (S04E22)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Mother Love (S03E15)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Self Defense (S03E07)
Intolerance (S02E20)
The Fertile Fields (S02E19)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace