foto

Mary Mouser

  • nar. 9.5.1996 (23 let)
    Pine Bluff, Arkansas, USA

Biografie

Mary Matilyn Mouser je americká herečka narodená 9.5.1996 v Pine Bluff, v Arkansase. Svoju kariéru začala vo veku piatich rokov, keď bola vybraná ako dablérka pre dcéru Mela Gibsona vo filme Znamenia. Má dvoch súrodencov, Aarona Parkera a Frannie, ktorí sú tiež hercami.

Mouser prepožičala svoj hlas v mnohých animovaných filmoch, ako napríklad Bambi II, Dragon Hunters, Tarzan II či Pom Poko. Objavila sa tiež ako hosť v hlavnej úlohe v seriáloch Kriminálka Las Vegas, Without a Trace, King of Queens, Monk, Inconceivable alebo Scrubs. Predstavila sa aj v seriáli v NCIS - Námorný vyšetrovací úrad ako Gibbsova dcéra Kelly. Mala pravidelnú rolu v 13-tich epizódach seriálu Life Is Wild ako Mia Weller.

Bajonela

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Dresden Codex
2017 Gates of Darkness
2015 Field of Lost Shoes
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2013 Medeas
Putování s dinosaury
2012 Ne/přátelé (TV film)
2011 All Kids Count
2009 Díra
2008 Ball Don't Lie
Delgo
Lovci draků
2007 LA blues
Penny Dreadful
Stranger's Heart, A (TV film)
2006 Bambi 2
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Mindy and Brenda (TV film)
Mr. Fix It
2005 Maska Junior
Tarzan 2
1994 Heisei tanuki gassen ponpoko

TV seriály

2019 Cobra Kai (TV seriál)
No Mercy (S02E10)
Pulpo (S02E09)
Glory of Love (S02E08)
další epizody (10)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
Mercy (S01E10)
Different but Same (S01E09)
Molting (S01E08)
další epizody (10)
Happy Together (TV seriál)
How Jake and Claire Met (E07)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Heartbreaker (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Don't Burst My Bubble (S03E18)
2016 Zrůdno (TV seriál)
Weakness (S01E05)
Trapped (S01E04)
Secrets (S01E03)
další epizody (5)
Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
The Devil You Know (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Den volna (S13E02) - a.z.
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
2013 The Fosters (TV seriál)
The Fallout (S01E07)
Saturday (S01E06)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Temné město (S03E11)
V ústavní péči (S03E10)
další epizody (8)
2012 Skandál (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Život před očima (S09E14) - a.z.
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (13)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead to Me (S05E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - a.z.
Pavouk a moucha (S08E01) - a.z.
Pravý patriot (S07E23) - a.z.
Na hranici (S07E22) - a.z.
další epizody (4)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
2007 Chowder (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Život v divočině (TV seriál)
2006 Já, Eloise (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Hon na čarodějnice (S04E06)
Uprchlík (S04E02)
Ztráta paměti II. (S03E24) - a.z.
další epizody (4)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc cti (S03E07)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde opět domů (S04E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje pusa na zámek (S04E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drobečky (S06E05)
Dva z Queensu (TV seriál)
Move Doubt (S08E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace