foto

H.B. Barnum

  • nar. 15.7.1936 (83 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1976 Emma Mae
1973 Big Daddy (TV film)
Five on the Black Hand Side
1972 Hit Man

TV pořady

1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Amen (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Wrecking Crew
1988 Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)

Host

TV pořady

1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky