foto

Hiroko Hagita

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
1988 Hiatari rjókó!: Kasumi jume no naka ni kimi ga ita

TV seriály

2001 Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
1999 Tenši ni narumon! (TV seriál)
1996 YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Tobe! Isami (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Nontan to iššo (TV seriál)
1988 What`s Michael? (TV seriál)
1985 Onegai! Samia don (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace