foto

Vladimir Gorjušin

  • nar. 13.10.1950 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemlja Elzy
2018 Obratnaja storona ljubvi
2013 Bystreje, čem kroliki
2012 Válka špionů
2011 Razgovor
2009 Mužčina v dome
Pěrvaja popytka (TV film)
2008 Mucha
Učitěl v zakoně (TV film)
2007 Gljaněc
1998 Lazebník sibiřský
Ně poslať li nam... gonca?
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
1993 Skandal v našem Klošgorodě
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1983 Dětskij sad
Válečná romance
1977 Inkognito v Petrohradě

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Učilka (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Ikra (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Puť Komandoora (S02E11)
2014 Cezar (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
Něulovimyj. Časť 1 (S01E05)
Naděžda (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Služebnaja proverka (E10)
Učitělja (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Cirk da i tolko (S04E09)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Staroje kino (E06)
2012 Kuchňa (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Peregovorščik (E11)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
Vkus granata (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Mir ženščin (S03E01)
2010 Nazad v SSSR (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S02E19)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Remontnyje raboty (E51)
Atlantida (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Junoje darovanije (S01E06)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Bližnij krug (S01E01)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Alibi dlja korolevy (S01E01)
Bojec (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Provincialy (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky