foto

Reiko Jošida

  • nar. 31.12.1967 (53 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Climb Miss Kotera
Gekidžóban Violet Evergarden
2019 Girls and Panzer: Saišúšó - Dai ni wa
Kimi to, nami ni noretara
Violet Evergarden: Věčnost a Píšící panenka
Vuaioretto evuagaden Extra Episode
2018 Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
Liz to aoi tori
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
Joake cugeru Lu no Uta
2016 Koe no katači
2015 Aria The Avvenire
Gekidžóban Jowamuši Pedal
Girls und Panzer gekidžóban
Witch Craft Works
2014 Kimi no iru mači
Tamačina love story
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2013 Otona džoši no Anime time 2 (TV film)
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
2011 K-ON! film
Otona džoši no Anime time: Kawamo o suberu kaze (TV film)
Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku
2010 Tamajura
2009 Tales of Vesperia: The First Strike
2008 Nidžúmensó no musume
2006 Brave Story
2005 Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
2004 Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
Ó dorobó Jing in Seventh Heaven
2002 Království koček
2001 Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
2000 Digimon Adventure: Bokura no War Game
Eiga Odžarumaru: Jakusoku no nacu Odžaru to Semira
1999 Digimon Adventure gekidžóban
Saijúki
Street Fighter Zero: The Animation
1998 Kašó no cuki: Aki kjógen

TV seriály

2021 Madžucuši Orphen hagure tabi (TV seriál)
Waga kami ni jumihike haijakuša (S02E11)
Kanodžo o koroseru juiicu no (S02E10)
Ši o kjóšitači (S02E09)
další epizody (5)
Non non bijori (TV seriál)
Mata sakura ga saita (S03E12)
Jopparatte omoidašita (S03E11)
Samuku nattari attakaku nattari šita (S03E10)
další epizody (6)
2020 Madžucuši Orphen hagure tabi (TV seriál)
Waga tó ni kitare kókeiša (S01E13)
Ši no zekkjó (S01E12)
Uoar kjóšicu (S01E11)
další epizody (6)
2018 Hakumei to Mikoči (TV seriál)
Kurenai kami no kioku (E12)
Jorugoši no kiša / Ame to tenkara (E11)
Minasoko no rhythm / Korišó no somemono (E09)
další epizody (7)
Violet Evergarden (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
High School Fleet (TV seriál)
2015 Jowamuši pedal (TV seriál)
WINNER (S02E24)
2014 Hanayamata (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
Jowamuši pedal (TV seriál)
Kakugo (S02E04)
Sóhoku no tamaší (S01E38)
Arakita to Imaizumi (S01E30)
další epizody (7)
2013 Free! (TV seriál)
Ginga kikótai Majestic Prince (TV seriál)
Učú ni čiru hana (E24)
Kessen zenja (E21)
Šukumei no idenši (E20)
další epizody (11)
Jowamuši pedal (TV seriál)
Peak spider (S01E10)
Sóhoku kókó džitenša kjógibu (S01E05)
Boku wa tomodači inai kara (S01E03)
další epizody (5)
Kimi no iru mači (TV seriál)
Mangirl! (TV seriál)
Tamajura: More Aggressive (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
Kotoši mo mata kuretetta (E12)
Masaka ano ko ga princess (E11)
Utaččaunda, koi no uta (E09)
další epizody (7)
2012 Džoširaku (TV seriál)
Girls und Panzer (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Seitokai no ičizon Lv.2 (TV seriál)
2011 Majo Čiki! (TV seriál)
Tamajura: Hitotose (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Kaičó wa Maid-sama! (TV seriál)
Čú Bra!! (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
Kemono no sōja Erin (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
Casshern Sins (TV seriál)
Šicubó no rakuen (E21)
Kokoro ni sumu hana o šindžite (E19)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Anata o Sagashi ni (S04E13)
Kurisukurosu (S04E12)
Hāto no Kagiana (S04E11)
další epizody (13)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Casshern Sins (TV seriál)
Takai tó no onna (E07)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Mušiuta (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Ghost Hunt (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Rec (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
Šinigami no Ballad (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Chao Sorerra! (S03E05)
Redī, Gō! (S03E04)
Suzukaze Satsu-satsu (S03E03)
další epizody (5)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Canvas 2: Nidži'iro no Sketch (TV seriál)
Kóčú ódža Mušiking: Mori no tami no densecu (TV seriál)
Peach Girl (TV seriál)
Sugar Sugar Rune (TV seriál)
Suki na mono wa suki dakara šó ga nai!! (TV seriál)
2004 Genšiken (TV seriál)
Major (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Gokigen'yō, Onē-sama (S01E13)
Fāsuto Dēto Toraianguru (S01E12)
Shiroki Hanabira (S01E11)
další epizody (13)
Morizo to Kikkoro (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Gad Guard (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Babylon City kara kita otoko (E20)
Gekitocu! Šido vs. Emiši (E18)
Jami ni mau róranbu tópen (E15)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Miči naru šónen, Makubex (E12)
Džúhenge Beast Master (E07)
Dakkanja vs. hakobija (E04)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Tantei šónen Kageman (TV seriál)
2000 Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Odžamadžo Doremi # (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Medarot (TV seriál)
Odžamadžo Doremi (TV seriál)
Červánek (TV seriál)
1998 Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
Jume no Crayon ókoku (TV seriál)
Kerokero chime (TV seriál)
1996 Hana jori dango (TV seriál)
Mizuiro džidai (TV seriál)
Šónen Santa no daibóken (TV seriál)
1995 H2 (TV seriál)
Virtua Fighter (TV seriál)