foto

Alexandr Taraňžin

  • nar. 28.8.1962 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dubrovskij
2013 Metro
2012 A u nas vo dvore... (TV film)
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Kapkan dlja killera
2008 Ment v zakoně 1: Ochota na avtoritěta (TV film)

TV seriály

2017 Spjaščije (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Slava (TV seriál)
2013 Čužoj (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vinovnik (S02E10)
Pistolet (S02E09)
2010 Tajna Sucharevoj bašni (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Jesli drug okazalsja vdrug (S01E11)
Krem (TV seriál)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Butikovaja děrevňa (S02E09)
2007 Advokat (TV seriál)
Černyj čelovek (S04E10)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace