foto

Andrej Da!

  • nar. 14.2.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metro

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Jabloko razdora (S09E25)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Legendy o Kruge (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Koroleva (E04)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Sladkij dym (S08E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace