foto

Nadav Lapid

  • nar. 1975
    Tel Aviv, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Synonyma
2016 Myomano Shel Tzlam Hatonot
2015 Lama?
2014 Básník ze školky
Michtav Ahava LaKolnoa
2013 Ammunition Hill (studentský film)
2011 Ha-shoter
2006 Ha-Chavera Shell Emile
2005 Kvish
2004 Proyect Gvul

Dokumentární

2013 Footsteps in Jerusalem (studentský film)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky