foto

Kika Markham

  • nar. 1940
    Macclesfield, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 High Strung, Free Dance
2015 Rozbřesk
2008 Franklyn
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2006 Lord Longford (TV film)
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
2004 Dirty Filthy Love (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2002 Zabij mě něžně
2000 Esther Kahn
Trial & Retribution IV (TV film)
1999 V zemi divů
1997 Žena v bílém (TV film)
1991 Woman at War, A (TV film)
1988 Very British Coup, A (TV film)
1981 Blood of Hussain, The
Outland
1980 Blade on the Feather (TV film)
1978 Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner (TV film)
1977 You Never Can Tell (TV film)
1976 Noroît
1975 Beata Beatrix (TV film)
Operace "Daybreak"
The Artisan (TV film)
The Brotherhood (TV film)
1971 Dvě Angličanky a kontinent
1970 Futtock's End
1967 Romeo and Juliet (TV film)
1966 Snowball, The (TV film)
1965 Hledá se Bunny Lakeová

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Secret State (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2008 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 1 (S01E01)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Dvojitá stopa (S03E07)
1988 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Vila Vistárie (S02E03)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Hrdina pro nikoho (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Barbie (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace