foto

Sharon Lewis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 White Lie
2016 I'll Be Home for Christmas (TV film)
2006 Kalné vody
1995 Rude
1993 Ruby in Paradise

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Kosmonaut a lví král (S01E02)
Soukromé očko (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E18)
Správná věc (S02E17)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
další epizody (5)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Kodex soukromého detektiva (S02E06)
Teď ji vidíš (S02E05)
2014 Ces gars-là (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Perfect Storm (S02E07)
Clean Hands (S02E03)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Let It Burn (S03E09)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Brown Girl Begins

TV seriály

2020 Paranormal Nightshift (TV seriál)

Dokumentární

2013 Karma's a B*tch! (TV seriál)

TV pořady

2012 Až je koupím, budou mý (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Brown Girl Begins

Producentská filmografie

Filmy

2017 Brown Girl Begins

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky