foto

Rolando Molina

  • nar. 13.8.1971 (48 let)
    San Salvador, Salvador

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Underwater Upside Down
2017 Murder in the Woods
2016 400 Miles
2013 Advocates, The (TV film)
2012 Jewtopia
2011 Za lepší život
2010 Food Stamps
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Platinum Illusions
2008 Oko dravce
Ženy v akci (TV film)
2007 Delta fór
Čas vypršel
2006 Panna z Juarezu
Six Thugs
2005 Co je šeptem...
Domino
2004 Cake
Party Animalz
2003 Božský Bruce
Skřípění
2002 King Rikki
2001 Šílená / Krásný
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
Zkurvenej pátek
1999 Ed TV
1998 Barvy moci
Brownovo Requiem
Návrat elitního agenta
The Unknown Cyclist
1997 Za hranicí zákona
1996 Měsíc nad pouští
Oko za oko
Spravedlnost ulice
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
Zločin z vášně
1995 Cizáci (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
V pasti
Virtuozita
1993 Hrozba společnosti
1992 Jamie's Secret
Já, Američan
Policajtská čest

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
Corporeal Form (S02E03)
Shameless (TV seriál)
Happily Ever After (S07E11)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fate's Right Hand (S06E01)
Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
2014 Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
Pilot (E01)
The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Whistle Past the Graveyard (S05E08)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Vařila myšička kašičku (S08E05)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Spojení (S01E05)
Drsná Harry (TV seriál)
Třídní boj (S02E20)
2011 Záměna (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Punching Water (S03E02)
Zákon gangu (TV seriál)
Una Venta (S04E04)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Sense of Belonging (S01E05)
2007 Dirt (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na nic se neptej, nic neříkej (S04E04)
Slepice, nebo vejce (S04E03)
2006 Hrdinové (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
The Importance of Being Brian (S01E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
2005 Americký táta (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Sunset Division (S02E20)
2002 Firefly (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Throwaway (S01E09)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Škoda každé rány (S01E12)
Čarodějky (TV seriál)
Opuštěné dítě (S02E11)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ladies Man (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and the Storm of the Century (S02E17)
1998 Becker (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Are You Ready for Some Football? (S02E12)
1997 Cracker (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
1995 Cybill (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Staré končí, nové začíná (S01E25)
Člověk míní, pánbůh mění (S01E22)
Narozeninový večírek (S01E17)
další epizody (4)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opposite (S05E21)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky