foto

Siegfried Peters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Der Geizige (TV film)
Koppenreuter kommt nicht (TV film)
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Margarita (TV film)
1985 Die Heiratsannonce (TV film)
Die Wäscherin von Portillon (TV film)
Variete (TV film)
1983 Aufbruch - Verrat - Hoffnung (TV film)
1979 Die letzten Stunden von Radio Magellanes (TV film)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Professor Tarantoga und sein seltsamer Gast (TV film)
1976 Das Ende vom Lied (TV film)
Schließt mir nicht die Augen (TV film)
1975 Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
1974 Die Explosion auf der Maine (TV film)
1972 Das Hochzeitskleid war tintenblau (TV film)
1971 Die kürzeste Nacht (TV film)
1969 Dáma z Janova (TV film)
1966 Die Perser (TV film)
1965 Die Häuser des Herrn Sartorius (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Sommer in Heidkau (TV film)
Tag für Tag (TV film)
1963 Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
1962 Blaulicht - ...Bitte um mildernde Umstände (TV film)
Blaulicht - Das Gitter (TV film)
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
1960 Steine im Weg (TV film)
1959 Skandal um Dodo
1958 Hexen von Paris (TV film)

TV seriály

1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1978 Důchodci nemají nikdy čas (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Der Kaiser und der Schuster (divadelní záznam)
1974 Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky