foto

Wilhelm Gröhl

  • nar. 1.7.1916
    Dolsthaida (Lauchhammer Süd), Preußen, Německá říše
  • zem. 21.12.1985 (69 let)
    Kleinmachnow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wer bist du? (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
1980 Aber Doktor (TV film)
Mein Vater Alfons
Nicht verzagen, Trudchen fragen
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Absage an Viktoria (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Zechtour (TV film)
Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
1975 Lota ve Výmaru
V zemi blahobytu (TV film)
1974 Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wunder dauern etwas länger (TV film)
Die Nacht der Barrikaden (TV film)
Die Zwillinge
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Florentinská 73 (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Du und ich und Klein-Paris
Kretschinskis Hochzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1970 Der Prozess um den gestohlenen Knoblauch
Der Schein trügt (TV film)
1969 Seine Hoheit, Genosse Prinz
Seltsame Liebesbriefe (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Rosen (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1965 Der Reserveheld
1964 Verflixte Bande (TV film)
1963 Das Stacheltier - Wieder mal was Neues
Ten vedle tebe (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1962 Das Stacheltier - Uhr im Ohr
Der Weg nach Füssen (TV film)
Mord in Gateway (TV film)
1960 Das Stacheltier - Umwege
Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
1959 Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)
Das Stacheltier - Sensation in Glückstal
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
1957 Lissy
Polonia-Express (TV film)
Zwei Mütter
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)
Falešná karta
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Bühne frei (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1973 Clown Ferdinand (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Botschafter morden nicht (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace