foto

Joaquín Cosio

  • nar. 1962
    Nayarit, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Suicide Squad
2019 Polvo
Rambo: Poslední krev
2018 Esperando Al Gordo
Sonora
Spider-Man: Paralelní světy
2017 Belzebuth
Cinderelo
Me gusta, pero me asusta
2016 Guatdefoc
Plnokrevník
2015 Las Aparicio
Tenká žlutá linie
2014 Cantinflas
Heriberto y Demetrio
La Dictadura Perfecta
Sombras
2013 A Night in Old Mexico
Babička Ultima
Familia gang
Jirón de Niebla
Osamělý jezdec
Villa, Itinerario de una pasión
2012 El Arribo de Conrado Sierra
El Santos VS la Tetona Mendoza
La vida precoz y breve de Sabina Rivas
Las paredes hablan
Marcelo
2011 Mezi nocí a dnem
Pastorela
Salvando al Soldado Pérez
Za lepší život
2010 Mar muerto, El
Peklo
Segurança Nacional
Sucedió en un día
Te presento a Laura
2009 Traspatio, El
2008 Arráncame la vida
Drsňák a frajer
El viaje de Teo
Estrella de plata
Quantum of Solace
Violanchelo
2007 La sangre iluminada
2006 Báječný svět
Efectos secundarios
Infierno Grande
2005 El otro José
2004 Hugoool
Nedokonalé zabití
2003 Láska a jiné pohlavní orgány
2002 Modrá ložnice

TV seriály

2018 Narcos: Mexico (TV seriál)
2016 Blue Demon (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
Bílé světlo (S03E08)
Bitva o Central Park (S03E06)
další epizody (6)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Hagan Juego Señores (S03E05)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (7)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Dobrý a špatný pán (S02E06)
2010 Héroes del Norte, Los (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 12 (S02E06)
Chapter 9 (S02E03)
Chapter 7 (S02E01)
Věznice Capadocia (TV seriál)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
Sůl země (S02E10)
2009 Kdabra (TV seriál)
2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
Matka Sedmibolestná (S01E04)
2007 Sexo y otros secretos (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace