foto

Mugihito

  • nar. 8.8.1944 (74 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čičibu de bučiči (TV film)
2017 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! Love!
Noc je krátká, tak kráčej dál, děvče
2014 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Rising
Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2013 Jozakura Quartet: Cuki ni naku
2012 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Beginning
The Idolm@ster: Shiny festa
Učú senkan Jamato 2199
2011 Appleseed XIII: Jogen
Ničidžó: Ničidžó no 0 wa
2008 Kite Liberator
Nebeští jezdci
2007 Taimanin Asagi
Tecudžin 28 gó: Hakučú no zangecu
2006 Žezelotebon
2005 Irregular Hunter X
2001 Babel nisei
2000 Džodžo no kimjó na bóken (2000)
Karakuri no Kimi - herec, vyp.
1998 Golgo 13: Queen Bee
1997 Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 City Hunter: Tajná služba (TV film)
Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
1995 Musekinin kančó Tylor
Činmoku no kantai
1994 Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
1993 Black Jack
Iria: Zeiram the Animation
1992 Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
Sekai no hikari: Šinran šónin
1991 Džingi
Kumo ni noru
Miracle Psychicer Seizan
1990 Kidó keisacu Patlabor
Mamono Hunter Jóko
1988 Ginga eijú densecu
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
Sókó kihei Votoms: Sunsa
1986 Amon Saga
Kikókai Galient
Sókó kihei Votoms: Kummen
1985 Urusei jacura
WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo
1984 Naušika z Větrného údolí
1983 Genma taisen
Urusei jacura: Only You
1982 Waga seišun no Arcadia
Wagahai wa neko de aru (TV film)
Šónen Mijamoto Musaši: Wanpaku nitórjú (TV film)
1981 Kaba enčó no dóbucuen nikki (TV film)
Kidó senši Gundam I gekidžóban
Sekai meisaku dówa: Hakučó no mizuumi
1972 Pod vlajkou vycházejícího slunce

TV seriály

2019 Dororo (TV seriál) - vyp.
Dororo to Hyakkimaru (E24) - vyp.
Kishin no maki (E23) - vyp.
Nui no maki (E22) - vyp.
další epizody (24)
Dr. STONE (TV seriál)
Fairy gone (TV seriál)
2018 Aru Zombie šódžo no sainan (TV seriál)
Baki (TV seriál)
High School DxD Hero (TV seriál)
2017 Knight's & Magic (TV seriál)
Šúmacu nani šitemasu ka? Isogašii desu ka? Sukutte moratte ii desu ka? (TV seriál) - herec, vyp.
2016 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
2014 No Game, No Life (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
2012 Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
2011 The Idolm@ster (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Kuragehime (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Canaan (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál) - vyp.
Umineko no naku koro ni (TV seriál)
White Album (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Bus Gamer (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Ga-Rei: Zero (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Zoku Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2007 Zero no cukaima: Futacuki no kiši (TV seriál)
2006 Aa! Megami-sama! Sorezore no cubasa (TV seriál)
Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Black Blood Brothers (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Sókó no Strain (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Aa! Megami-sama (TV seriál)
Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
Patalliro saijúki (TV seriál)
2004 Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
Rjúsei sentai Musumet (TV seriál)
2003 Papuwa (TV seriál)
2002 Bomberman Jetters (TV seriál)
Kikó sen'njo Róran (TV seriál)
Overman king Gainer (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Džikú bókenki Zentrix (TV seriál)
Grappler Baki (TV seriál)
Grappler Baki: Saidai Tournament Hen (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
SoulTaker (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
1999 Corrector Yui (TV seriál) - vyp.
Hvězdný erb (TV seriál)
Mirai šónen Conan II: Taiga Adventure (TV seriál) - vyp.
Senkaiden hóšin engi (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál) - herec, vyp.
1998 Change!! Getter Robo: Sekai saigo no hi (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1997 Kjokudžicu no kantai (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Šinseiki Evangelion (TV seriál)
1994 Kidó butóden G Gundam (TV seriál)
1993 Konpeki no kantai (TV seriál) - vyp.
Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1990 Pygmalio (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
Čódžikú kidan Southern Cross (TV seriál)
1983 Aishite Knight (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Sókó kihei Votoms (TV seriál)
1982 Makjó densecu Acrobunch (TV seriál)
Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
Space Cobra (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)
Wanwan sandžúši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace