foto

Ian Martin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ztratili jsme Stalina

TV seriály

2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Teherán (S04E04)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Alicia (S03E03)
Volba (S03E02)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Helsinki (S02E05)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Úplné zviditelnění (S01E07)
2005 Je to soda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace