foto

Lothar Noske

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1991 Akt mit Blume (TV film)
1990 Garantiert ungestört (TV film)
1988 Haushaltsauflösung (TV film)
1986 Das Gesellenstück (TV film)
Viola (TV film)
1985 Leo und sein Gartenzaun (TV film)
Meine Tochter - deine Tochter (TV film)
Müllers kommen (TV film)
Und erstens kommt es anders und zweitens als man denkt (TV film)
1984 Der Angler auf dem Dach (TV film)
Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
Haus Seeblick (TV film)
Urlaub mit Nackenstützen (TV film)
1983 Haste Töne (TV film)
1982 Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
1981 Glücklich - aber verheiratet (TV film)
Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
1980 Der Keiler von Keilsberg (TV film)
Ja, so ein Mann bin ich! (divadelní záznam)
Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1979 Heitere Premiere (TV film)
Kleine Fische (TV film)
Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
Patricia (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Doch eine Frau (TV film)
Ein Pfau wird gerupft (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
Starten Sie vor dem Schuss! (TV film)
1977 Drei Töchter - Armer Vater (TV film)
Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
Umwege ins Glück
Urlaub nach Prospekt (TV film)
1976 Blechschmidts Geburtstag (TV film)
Frauen sind Männersache (TV film)
Heute Ruhetag (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Du bist dran mit Frühstück (TV film)
Jenny (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Maria (TV film)
1973 Der Mann (TV film)
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Meine Tochter - Deine Tochter
1970 Tanja (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
1963 Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
1962 Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)

TV seriály

1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Ferienheim Bergkristall (TV seriál)
1980 Die Fischers und ihre Frauen (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)

TV pořady

1982 Berlin, täglich neu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky