foto

Svetlana Amanova

  • nar. 29.4.1961 (59 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Konec krásné éry
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
1995 Liza i Eliza
Slečna selka
1993 Rycar Kennet
1992 Richard lvinoje Serdce
1989 Lestnitsa
1985 Nakanune (TV film)
Zimnij věčer v Gagrach
1982 Puteshestvie budet priyatnym
Sportloto
1981 S věčera do poludňa (TV film)

TV seriály

2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Vosem ljubjaščich ženščin (divadelní záznam)
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2005 Bešenyje děngi (divadelní záznam)
Svaďba, svaďba, svaďba (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky