foto

Svetlana Amanova

  • nar. 29.4.1961 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Konec krásné éry
2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
1995 Liza i Eliza
Slečna selka
1993 Rycar Kennet
1992 Richard lvinoje Serdce
1989 Lestnitsa
1985 Zimní večer v Gagře
1982 Putěšestvije budět prijatnym
Sportloto
1981 S věčera do poludňa (TV film)

TV seriály

2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace