foto

Mary Joy

  • nar. 25.8.1948 (69 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Book of Henry
2015 Všechno, co mám
2011 Oddělen
Černý kůň
2009 Láska a jiné kratochvíle
2005 Kruh 2
2003 Vítejte v džungli
2002 Sekretářka
1996 Girls Town
Měsíc nad pouští
Sweet Temptation (TV film)
1993 Joey Breaker
1990 Julie a její milenci
Soud (TV film)
1988 Candy Mountain
1987 Osudová přitažlivost
1986 Whoopee Boys, The
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale

TV seriály

2018 Rozvod (TV seriál)
Breaking The Ice (S02E05)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Teherán (S04E04)
2014 Gotham (TV seriál)
2013 Ve znamení raka (TV seriál)
You Can't Take It with You (S04E02)
2012 Smash (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
2004 Century City (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Animal Instinct (S03E18)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Indifference (S01E09)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace