foto

Dan Johansson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj vlastní měsíc
Uppsalakidnappningen
2007 Lögnens pris (TV film)
2005 Death Academy
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2001 Bekännelsen (TV film)
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Osudová záležitost (TV film)
1992 S nejlepšími úmysly
1991 Fasadklättraren (TV film)

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve špatné společnosti (S06E03)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Skuteční lidé (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál)
Herr von Hancken (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Mannen med ikonerna (S01E02)
1997 Irma och Gerd (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Första kärleken (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)
1989 T. Sventon praktiserande privatdetektiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace