foto

Juney Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Colewell
2014 Friends and Romans
1995 Postrach (TV film)
Sbohem, lásko
1989 Smrtonosná zbraň 2
1988 Barvy
Vražedný instinkt (TV film)
1987 Dobré ráno, Vietname
1986 Bláznivá Air Force
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1981 Už nebudu mlčet (TV film)

TV seriály

2018 F.B.I. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2017 The Breaks (TV seriál)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Imposter (S18E03)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Self Cleaning Oven (E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Hrdinové (S01E14)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Mr. Sunshine (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)

Dokumentární

2017 King of Stage: The Woodie King Jr Story

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky