foto

Günter Sonnenberg

  • nar. 17.2.1925
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 14.9.1992 (67 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Kikeriki (TV film)
Stopa vede ke Stříbrnému jezeru
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Služka Hilda
1984 Vyměněná královna
1981 Das tapfere Schneiderlein (TV film)
1980 Zrcadlo velkého mága
1979 Plantagenstraße 19 (TV film)
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
Haydn v Londýně (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Nové příběhy z Florentinské 73 (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Tilla a správce hradu (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Florentinská 73 (TV film)
1971 Ein Mann, der sterben muß (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
1967 Der Querkopf (TV film)
Der kurfürstliche Narr (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)
Útěk do mlčení
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Die andere Front (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Heinitzer, Die (TV film)
Köpfchen, Kamerad (TV film)
Propuštěn na záruku
1964 Der Lord von Finkenwärder (TV film)
Sie heißt Meta Hall (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Das tägliche Brot (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Die Nacht der Entscheidung (TV film)
Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Gastspiel im Dschungel (TV film)
1956 Sudí zalamejský
1955 Vůl z Kulmu

TV seriály

1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Frau (E58)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)
Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
Tempel des Satans (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1968 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky