foto

Ingeborg Naß

  • nar. 12.4.1925
    Görlitz, Sachsen, Německá říše
  • zem. 28.10.1998 (73 let)
    Fredersdorf-Vogelsdorf, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Hotel Interim (TV film)
1990 Alter Schwede (TV film)
Der Westminster-Gong
1989 Zwei Männer im Pyjama (TV film)
1988 Haushaltsauflösung (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Teuer bezahlt (TV film)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
1985 Gaukelbrüder (TV film)
Männerwirtschaft (TV film)
1984 Der Lumpenmann (TV film)
Ein Fuchs zuviel (TV film)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nur ein Schluck (TV film)
Die betagte Nachtausgabe (TV film)
Die unentschuldigte Nacht (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Engel im Taxi, Ein (TV film)
Streichquartett (TV film)
Streichquartett (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Am Rande der Saison (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwarze Kunst (TV film)
Komödianten-Emil (TV film)
1979 Kille, kille Händchen (TV film)
Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1974 Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Nešvindluj, miláčku!
1972 Die Ballade von der Geige (TV film)
Die Mitternachtsfalle (TV film)
Don Juan (TV film)
1971 Der schwarze Hund (TV film)
Istanbul-Masche (TV film)
Oswin und die Geister (TV film)
1970 Der Schein trügt (TV film)
Im Spannungsfeld
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Jungfer, Sie gefällt mir
Krupp und Krause (TV film)
1967 Geschichten jener Nacht
1966 Hat Adam Riese sich verrechnet? (TV film)
Truthahn-Story (TV film)
1965 Das Stacheltier - Aber genau!
Heimbachs Gäste (TV film)
1964 Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
Tresorknacker (TV film)
1963 Zu vermieten (TV film)
1962 Eine Tür stand offen (TV film)
Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Keine Zeit für Helden (TV film)
1961 Der Meisterboxer (TV film)
Stöpsel (TV film)
Weekend im Paradies (TV film)
1960 Die vertagte Nacht (TV film)
Licht unter der Tür (TV film)
1959 Das Stacheltier - Krawatzke zur Kur
Das standhafte Fräulein (TV film)
Der Ritter vom Mirakel (TV film)
Schneider Wibbel (TV film)
Ultimatum (TV film)
1958 Helenchen ist glücklich (TV film)
Meine Frau macht Musik
1956 Falešná karta
Mirandolina (TV film)
Vorsicht, bissig!
Was, Sie kennen Milton nicht? (TV film)
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1992 Die Gespenster von Flatterfels (TV seriál)
1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)
1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1980 Spielhaus (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)
Unser Sandmännchen (TV seriál)

Dokumentární

1993 Big Helga (TV film) - a.z.
1978 Das neue Braun des letzten Sommers - vyp.

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)
1995 ...uns're Helga... (TV pořad)
1991 The Best of Big Helga (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace