foto

Sten Johan Hedman

  • nar. 24.8.1937 (83 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Za modrým nebem
2005 Münsters fall
1996 Rusar i hans famn
1991 Goltuppen (TV film)
Kopplingen (TV film)
1990 Apelsinmannen
Hebriana (TV film)
Nigger (TV film)
1989 Daleko domů (TV film)
Padělané cenné papíry (TV film)
1987 En film om kärlek
Nionde kompaniet
1986 Femte generationen (TV film)
I lagens namn
Jönssonligan dyker upp igen
Morrhår & ärtor
1984 Nasazený špicl
1983 Limpan
1982 Gräsänklingar
1981 Snacka går ju...
1980 Sverige åt svenskarna
1979 Den åttonde dagen
Kristoffers hus
1977 Uppdraget
1973 Stenansiktet
1936 As You Like It

TV seriály

2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Olivia Twist (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1998 Pip-Larssons (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Öga för öga (S01E04)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
Nepřítel nepřítele (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Dokumentární

2005 To Damascus - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky