foto

Örjan Landström

  • nar. 8.3.1965 (55 let)
    Gällivare, Norrbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Tyst diplomati
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
2012 Chodba
2009 Elkland
Karaokekungen
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2006 Offside
2003 Emma a Daniel
Norrmalmstorg (TV film)
2002 Gåvan
Skenäktenskap
2001 Livvakterna
2000 Knockout
1997 Rika barn leka bäst

TV seriály

2015 Ängelby (TV seriál)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1972 (E03)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Graven (TV seriál)
Orka! Orka! (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Fotbollsdojorna (E03)
De drabbade (TV seriál)
Solbacken: Avd. E (TV seriál)
Talismanen (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)
Vita lögner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky