foto

Hilda Haynes

  • nar. 21.5.1912
    New York City, New York, USA
  • zem. 4.3.1986 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Sky Is Gray, The (TV film)
1979 Miracle Worker, The (TV film)
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
Panic in Echo Park (TV film)
1976 The Boy in the Plastic Bubble (TV film)
The River Niger
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)
Udělejme to znovu
1972 Přes 110. ulici
1970 Diary of a Mad Housewife
1964 Zastavárník
1963 Gone Are the Days!
1960 Domů z hor
Key Witness
1958 Stage Struck
1953 Taxi

TV seriály

1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky